قوانین ثبت شرکت و اقامت درکشور آلمان
بورس و اوراق بهادار، بازاریابی داخلی و خارجی، اقتصادی، مدیریت، بازرگانی، قوانین امور گمرکی
تبلیغات
آموزش تخصصی بازار مالی (بورس و اوراق بهادار - فارکس - طلا - بورس کالا - بورس نفت - بورس های بین المللی و....) بصورت کاملا" خصوصی و یا غیر خصوصی سئوالات و یا تقاضای خود را به آدرس hm.nazari20@gmail.com و یا hm.nazari20@yahoo.com ارسال کنید
قوانین ثبت شرکت و اقامت درکشور آلمان
جمعه 24 مهر 1394 ساعت 15:11 | بازدید : 315 | نویسنده : حمید | ( نظرات )

 قوانین ثبت شرکت و اقامت درکشور آلمان

کلیه افراد حقیقی یا حقوقی که تمایل به بحضور در بازار بین المللی آلمان را دارند می‌توانند بطور رسمی صاحب شرکت در آلمان گردند. از ویژگی‌های بارز شرکت آلمانی این می‌باشد که نیاز به سهامدار آلمانی نیست و متقاضی می‌تواند مالکیت تمام سهام شرکت را داشته باشد. بطور کلی مزایای ثبت شرکت آلمان به ترتیب ذیل می‌باشد:
۱- مالکیت ۱۰۰% سهام شرکت
۲- فرصتهای شغلی فراوان
۳- شرکت در مناقصات و مزایده های بین المللی
۴- امکان تجارت با کل دنیا بدون هیچ نوع محدودیتی
۵- امکان افتتاح حساب بانکی
۶- امکان دریافت اقامت دائم برای صاحب شرکت همراه با خانواده
۷- تولید تحت لیسانس شرکت آلمانی خود و فروش در ایران و یا دیگر کشور ها مثل چین و فروش در دنیا حتی خود آلمان
۸- بدست آوردن اعتبار شغلی برای تجارت با شرکتهای آلمانی و غیر آلمانی
۹- امکان دریافت وام های تجاری با کارمزد حداکثر ۴ در صد سالیانه

طبق قوانین مهاجرتی و اقامت بلند مدت کشور آلمان شما میتوانید اقامت کشور آلمان از طریق خود اشتغالی ( پاراگراف ۲۱ اقامت ) برای سهامداران و مدیر عامل شرکت بدست آورید. مدت زمان انجام کار از ابتدا تا دریافت ویزای اقامت ۶ تا ۸ ماه می باشد. سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی شرکت نوع مسئولیت محدود ( GmbH ) و افتتاح حساب بانکی شرکتی ۲۵٫۰۰۰ یورو می باشد و برای راه اندازی شرکت سهامی خاص ( AG ) به سرمایه ۵۰٫۰۰۰ یورویی احتیاج می باشد.
از نظر قانونی چند شرط اساسی زیر برای تقاضای درخواست اقامت کشور آلمان از طریق خود اشتغالی ( پاراگراف ۲۱ اقامت )لازم و ضروری می باشد:

• طرح توجیهی اقتصادی ( Business plan ) قابل قبول که مورد تائید اداره بازرگانی آلمان بوده که در آن برنامه کار ۳ سال آینده شرکت خود را توضیح داده اید.

 

پاراگراف ۲۱ اقامت
(۱) امکان اعطای مجوز اقامت به یک خارجی وجود دارد در صورتی که:
۱- یک علاقه یا منفعت اقتصادی یا یک نیاز منطقه ای در میان باشد.
۲- انتظار می رود که فعالیت شغلی مورد نظر اثرات مثبتی در اقتصاد بگذارد.
۳- تامین مالی و فاینانس اجرای کار از محل سرمایه ی شخصی و یا ضمانت دریافت اعتبار بانکی باشد.
ارزیابی پیش شرط ها طبق بند ۱ به ویژه بر این اساس است که احتمال موفقیت ایده و هدف تجاری که مبنای کار قرار می گیرد چقدر است، شخص خارجی تا چه میزان در امور تجاری و اداره ی شرکت ها تجربه دارد.، میزان سرمایه ی آورده چقدر است.، تاثیرات کار بر موقعیت تحصیلی آموزشی و و نقش آن در ابداعات و ابتکارات و تحقیقات تا چه حدی است. در این بررسی ها شرکت های تخصصی که در محل مورد نظر فعالیت دارند، مقامات مسئول کاری و تجاری، نمایندگان حقوقی امور عمومی برای مشاغل و مقامات مسئول صدور مجوز شغل شرکت خواهند داشت.
(۲) امکان اعطای مجوز اقامت همچنین در این صورت هم وجود دارد که تسهیلات و نکات مثبتی مربوط به حقوق انسانها بر اساس روابط متقابل کشورها در میان باشد.
(۲ الف)چنانچه یک شخص خارجی تحصیلاتش را در یک دانشگاه دولتی و یا یک دانشگاه که از سوی مراجع دولتی به رسمیت شناخته شده به پایان برساندو یا به عنوان محقق، پژوهشگر و دانشمند مطابق با ماده ی ۱۸ و یا ۲۰ دارای مجوز اقامت می باشد می توان به وی برای انجام فعالیت خود اشتغالی جدا از مقررات بند ۱مجوز اقامت اعطا کرد.فعالیت خود اشتغالی مورد نظر باید با رشته ی تحصیلی و دانش کسب شده بر اساس آن در طول تحصیلات دانشگاهی و یا انجام پژوهش های علمی مرتبط باشد.
(۳)به خارجیان بالای ۴۵ سال فقط در صورتی مجوز اقامت داده می شود که از منابع تامین دوران پس از اتمام فعالیت شغلی شان به میزان مناسب برخوردار باشند.
(۴) مدت اعتبار مجوز اقامت حداکثر ۳ سال می باشد، چنانچه فعالیت شغلی شخص خارجی با موفقیت همراه باشد پس از گذشت ۳ سال می توان جدای از ماده ی ۹ تبصره ی ۳ به وی مجوز اقامت دائم داد، مشروط به آنکه زندگی خود و افرادی که با وی رابطه ی خانوادگی دارند و او سرپرستشان محسوب می شود از نظر اقتصادی مناسب باشد و درآمد کافی و مطمئنی داشته باشد.
(۵)جدای از مقررات بند ۱ می توان جهت انجام فعالیت های شغلی آزاد به افراد خارجی مجوز اقامت اعطا کرد. فرد باید مجوز مورد نیاز برای انجام شغل آزاد را داشته باشد و یا به وی تضمین داده باشند که این مجوز را دریافت خواهد کرد. بند ۱ ردیف ۴ در اینجا ملاک خواهد بود، بند ۴ در این مورد اجرا نمی شود.
(۶)چنانچه یک خارجی به منظور هدف دیگری مجوز اقامت دریافت کرده باشد می تواند با همان مجوز به فعالیت شغلی مستقلانه بپردازد مشروط به آنکه طبق دیگر مقررات مورد نیازمجوز های لازم را دریافت کرده باشد و یا به وی تضمین داده باشند که این مجوزها را دریافت خواهد کرد.




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست






























می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








تبلیغات
آموزش تخصصی بازار مالی (بورس و اوراق بهادار - فارکس - طلا - بورس کالا - بورس نفت - بورس های بین المللی و....) بصورت کاملا" خصوصی و یا غیر خصوصی سئوالات و یا تقاضای خود را به آدرس hm.nazari20@gmail.com و یا hm.nazari20@yahoo.com ارسال کنید
منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
نویسندگان
نظر سنجی

چه مطالبی را با توجه به اینکه وبلاگ اموزشی است نیاز است بیشتر به آن بپردازیم متشکرم

آرشیو مطالب
آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 891
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 109

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 623
:: باردید دیروز : 180
:: بازدید هفته : 1515
:: بازدید ماه : 2076
:: بازدید سال : 2076
:: بازدید کلی : 180640